Okategoriserade

Nu är det min tur att prova på Zonterapi!

                                                    Här ger Nadja på Nabou Zonterapi mig en behandling.

 

Det här har jag varit nyfiken på länge, blir avslappnad så fort jag kliver in till Nadja på Nabou Zonterapi. Nu ska hon få hjälpa mig med min uppkäftiga rygg. 

Zonterapi – ett sätt att hjälpa kroppen att läka sig själv.

Vad zonterapi kan hjälpa till med är “väldigt mycket” det är verkligen brett.

  • Stress
  • Mage-Tarm besvär
  • Svagt immunförsvar
  • PMS
  • Klimateriebesvär
  • Rygg-Nackproblem
  • Migrän och huvudvärk

Zonterapi är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen att läka sig själv.

Under behandlingen så känner jag att det händer saker i min kropp, det blir varmt och gör lite ont. Cirkulationen i kroppen kommer i gång, Nadja är väldigt lyhörd och anpassar behadlingen efter mig. Hon masserar och trycker på det olika zonerna under fötterna. Efter behanligen så känner jag mig väldigt avslappnad. Hit kommer jag att gå igen, jag kommer att behöva några behanlingar till för min uppkäftiga ryggen. Kan varmt rekomedera er att boka en tid hos Nadja.

Nabou Zonterapi – Reflexologi hittar du på Bokadirekt.