Okategoriserade

Liten blir stor.

Nathalie fyller 30 år!

I fredags fyllde hon 30 år, hon kom hem till mammis på kvällen, farmor kom också över på middag. Hade  pyntat lägenheten med ballonger och girlanger, älskar att pyssla och göra fint. Hon blev glad för det, svårt att i dessa tider att ha någt stort kalas. Lagade  en av hennes favorit rätter, under middagen och ca 3 timmar till FaceTimade vi med storasyster Linda och hennes man Jacob. Dem bor och arbetar på Gran Canaria, det blir så värkligt och när som om dem var här hos oss.

Min blivande musikalartist!

Nathalie läser musikalartistutbildning på kulterama, första året och andra termin. Hon har en fantastisk sångröst, den har hon inte ärvt av sin mammis. Hon konmmer gå långt, det känner jag på mig. @nathaliieanna

Ballonger & Girlanger

Blåste upp 17 stycken folie ballonger, en girlang med 13 stycken rosa boksstäver HAPPY BIRTHDAY och två 3 och två 0 or. Jag är ju rädd för ballolnger, det blev en utmaning för mig med en lite högre puls innan jag var klar med allt blåsande.