Inlägg

Ta hand om ditt inre och boosta ditt immunförsvar med kosttillskott från Topformula.

Sponsrat inlägg i samarbete med Topformula.

Boosta ditt immunsystem.

Äntligen är våren på våg med stora steg, som jag har längtat efter ljuset och att det kommer bli varmare igen. Då är dags att investera i sin egen hälsa, i dessa tider är det viktigt att boostat sitt immunsystem. Jag kan tipsa om att på Topformula hittar du svensktillverkad hälsokost. Dem är ledande i Sverige när det gäller utveckling och produktion av kosttillskott. 

Topformula har bästa priserna och fri frakt på det.  Dem har extra bra priser nu på solbrun, d-vitamin, omega-3 och mycket andra kosttillskott.

Solbrun kapslar.

Solbrun innehåller betakaroten som stärker upp huden och ger den en lyster. Det är också en antioxidant som ger ett extra skydd. Det är en perfekt tid att börja med solbrun kapslar nu när vårsolen tittar fram. Bra att tänka på att den inte ger något skydd mot solens stålar. 

Topformula | Solbrun+

D-vitamin

Vem låter bli att äta D-vitamin i dessa tider, d-vitamin bidrar till att  hålla  immunsystemets högt.  Att fylla på med extra d-vitamin under hela året är bra om du inte vistas i solen under sommaren. D-vitamin hjälper bland annat till med att stärka upp hår, muskelfunktionen,sinnesstämning  och att bevara ett starkt skelett, . Det är svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin via kosten.

Omega-3

För att få i sig tillräckligt med omega 3 bör vi äta fisk 2-3 gånger i veckan. Om du inte  äta fisk så ofta är ett kosttillskott med omega-3 en ett bra sätt att till föra kroppen de fetter den behöver. Omega 3 är bra för hjärtat, hjärnan, ögats funktion och cirkulationen i kroppen. Samt att den hjälper till att åter fukta kroppen inne från, toppen om huden är extra torr. Omega 3 är blodförtunnande det kan vara bara att veta.

Topformula | Omega-3 Fiskolja

Om du går in på Topformula så hittat du bra information om alla deras produkter. Det är lätt att beställa dina kosttillskott till det bästa priserna och allt är frakt fritt hos dem. Ett bra immunsystem och en god hälsa vill alla ha 2021.