Okategoriserade

Sol och Flipflop

Mina favoriter.

Älskar mina flipflops från Ilsejacobsen har dem i flera färger. Nu hoppas vi att värmen stannar ett tag så vi kan få klä av oss lite i taget. Röd dag och jag är ledig från jobbet, tacksam för det. Har haft högsta växeln i länge och det känns i kropp och knopp. Det är svårt för mig att växla ner, när jag har legat på hög växel alldels för länge. Ska göra mitt bästa för mig idag, att ta allt i ett LUNGT tempo.

Ta det roligt som man säger på Danska har börjat lyssna på en Dansk språkkurs. Min svärson Jacob är från Danmark, Jacob är bra på att ta det roligt får lära mig av honom. Några ord hoppas jag kommer att fasna, tycker att jag förstår rätt bra ändå eller inte. Om jag inte förstår så tar jag hjälp av experten Jacob. Älskar att titta på Danska serier och filmer, där snappar man upp en del. Om en stund blir det promenad och en podd örat.

Hoppas ni med kan ta det roligt idag.