Okategoriserade

Mors dag!

Grattis alla mammor!

Vilket mors dags väder vi fick, helt underbart med sol efter allt regn under veckan. Började min mors dag med en tidig morgon promenad. Sen åkte jag till min mammas grav och planterade en blomma. Pratade lite med henne innan jag åkte hem. Det känns fint att göra så, min mormor och morfar ligger i samma grav som mamma.

Linda och Nathalie kom hem och grattade mammis med blommor och presenter. Jacob var också med och grattade svärmor. Vi flyttade ut trädgårdsbordet på gräsmattan i skuggan. Jag hade gjort en stor kyckling sallad som alla åt med stor aptit. Det smakar så mycket godare när man äter utomhus.

Efter maten solade vi en stund, sen blev det kladdkaka, frukt och glass. Har inte ätit vanlig glass på jätte länge så min mage blev lite uppblåst av den. Men gott vart det och det tyckte alla. En mysig söndag med mina älsklingar.

Tacksam.