Okategoriserade

Midsommar

Mina fina töser Linda & Nathalie

Midsommar tänk vad fort det går, det blev buffe hos mig på midsommardagen me töserna och Jacob. Det smakade gott, finns alltid något man tycker om när det är buffe. Vi avslutade med jordgubbar så klart, det hör ju midsommaren till.

Vi åt på ostindia porslinet, det är midsommar för mig. Började spara på den servisen när jag var 16 år tror jag. Dukade upp all mat inne på matbordet, sen satt vi ute och åt av den goda buffen. Så skönt att kunna göra det, älskar min uteplats. Det blir som ett extra rum på sommaren.

Efter maten slappade vi i solen och njöt av vår ledigheten. Kl 18.00 var det dax för fotboll Jacobs Danmark möter Wales. Danmark vann vilken tur, ny match för Danmark på lördag.

En fin dag med mina fina, tacksam.

Hoppas ni fick en fin midsommar.