Okategoriserade

Mini Semester nr 1

First Camp Nydala Umeå

När yngsta dottern Nathalie får jobb på First Camp i Umeå som Showartist hela sommaren. Åker jag, Linda och Jacob upp och hälsar på, det är en liten tur på nästan 60 mil. Vi turas om att kör men Jacob drog det tyngsta lasset med bilkörningen. 

Nathalie har fullt upp hela dagarna med allt från Yessis ( ekorren på bilden ) kompis klubb, skattjakt, pysselmys, fotboll, ansiktsmålning & danschow m.m. Barnen som bor på campingen älskar Yessis alla upptåg och bus. 

Det hanns med att ta det lite lungt och koppla av med ett gott glas vin. Tog lite bildet till mitt fotkonto  @sportynaturefeet.

Här är Nathalie och Nelly i fullgång med kvällens Rockshow, vilka talanger. Dom gör ett supper bra framträdande trots allt regn den kvällen. Nathalie och Nelly har också Hits-Show och Quiz-Show andra kvällar. Mammis, syster & Jacob är stolta över Narhalie, vilken tjej. 

Mys i stugan med lite kortspel och chips hanns också med. 

Tacksam