Okategoriserade

Lymfpromenad

Kurs i lymfpromenad

Det bästa jag gjort för mitt lymfsystem är att gå en kurs i lymfpromenad, det var Laila på Luthagens Massage & Rehab som höll i utbildningen. Jag gick tillsammans med min kompis Helena, de känns alltid bättre att vara två, när man ska lära sig något nytt. 

Är tacksam för alla nya kunskaper om lymfsystemet, det är så intressant och viktigt att det fungerar i våra kroppar. Har bestämmt att jag ska gå en lymfmassage utbildning längre fram när det finns mera tid och ork till det. Har du inte provat att göra egen vård för ditt lymfsystem så gör det. 

Här kommer några enkla tipps på egen vård.

1. Änglavingar

2. Andas djupt in genom näsan och ut genom näsan

3. Massage/torrborstning

4. Varma & kalla bad/duschar

5. Vibration träning på vibratonsplatta & träna kondition/styrka

6. Ät grönsaker & frukt

7. Drick massa vatten

Ha en fin söndag