Okategoriserade

Flytt lördag och halvmara

Nu är yngsta dottran på hemmaplan igen.

Det blev en lång men bra dag igår, det var dax för yngsta dotterna Nathalie att flytta från Tullinge till nya lägenheten. Hon har bott i Tullinge under tiden som hon pluggade på Kulturama till Musikalartist. Känns skönt att ha båda döttrana på hemmaplan igen. Vi fick hjälp av Jörgen, en kompis till mig med flytten. Jätte tacksam för det, han fixade med släpp och körde bilen. Är inte så bra på det där med släpp och att köra i Stockholm. Det var inte så mycket möbler och det gick gansak fort att städa ur lägenhetan, en del kartonger blev det.

Jag hade fixat matsäck kaffe, te, goda mackor och kexckoklad det hade Jörgen beställt. På vägen hem blev det ett stopp på Max för att fylla på med nytt bränsle. Är inte min favorit mat men det går snabbt och vi blev mätta.

Sen var det bara att bära in allt i nya lägenheten och packa upp, lägenheten är jätte fin har kommer Nattis att trivas.

Cavan är laggd på kylning till senare på kvällen.

Linda kom runt nio tiden på kvällen, hon hade sprungit halvmaran i Stockholm. Så imponerande av henne att hon fixade det. Vi skålade men varsigt glas cava, firade flytt och maran. 

Ha en fin söndag