Okategoriserade

Danmark

Hälsoresa till Danmark med Pharma Nord

Hälsoresa till Danmark med jobbet en liten tripp torsdag – lördag. Det var ett fullspäckat schema, vi flög från Arlanda till Billund. Buss till Munkebjerg Hotel i Vejle det tog ca 50 min, efter vi chekat in så var det möte tills middagen började kl 19:30.

Danmark

Lite flyg rädd är jag, men så vakert det är där uppe bland molnen. Det är ju en snabb tur på ca 1t 10m, han få lite fika innan landning.

Middagen var upp dukat i ett eget rum, det var ett vackert långbord med en fantastisk dukning. Förrätten var enormt god med ett gudomligt gott vitt vin till.

Varmrätten lika så och det röda vinet med.

Desserten var mumsig men dessert vinet var lite för sött för mig.

På fredagen morgon åkte vi till Pharma Nords fabrik, där fick vi se deras tillverkning. När vi var klara på Pharma Nord, tog vi tåg till Köpenhamn. Det blev en fin kväll i Köpenhamn och en god middag i Nyhavn. Vi var några som tog en sängfösare i hotellbaren innan vi skulle hoppa isäng.

Lördag morgon tidig frukost och möte, sen besök i Hälsokostbutik Helsemin. De hade otroligt mycket produkter intressant att se. Vi strosad Ströget sen lunch i Nyhavn, Tivoli var stängt för att göras i ordning till Halloween. 

Vilken resa det vart, alla var trötta när vi flög hem på lördag kvällen.

Tacksam är jag