Okategoriserade

Ljus på graven

Tände morgon ljus på graven

Tände ljus på graven i morse, jobbade i går på allahelgons dag och det regnade hela kvällen. Det är så vackert på kyrkogården när alla tänder sina ljus och lyktor på kvällen. Det brukar var mycket folk och svårt att hitta parkering

Ljus på graven

Det var bara jag där 07:30 när jag tände ljus på graven, inga bilar på parkeringen.  Många ljus och lyktor lyste forfaraned från gårdagen. Har alldrig vart på kyrkgården och tänt ljus på graven så tidigt någon gång. Fonus tänder tusentals ljus på kyrkogårdarna på allahelgona, till dem som inte har möjligheta att tända ljus skälva. De tycker jag är fint, för alla kan ju inte ta sig dit. 

Jag har min Morfar, mormor och mamma ligger i samma grav, brukar prata med dem en stund när jag är där. Tänker att de hör och ser mig när jag hälsar på hos dem, känns fint att tänka så.

Saknar och älskar er