Okategoriserade

Acai älsklings bäret.

Pure Acai

Lyckan när man träffar på sin älsklig igen Pure Acai, känner extra stor kärlek till just den här drycken. Har demat den i hälsokostbutiker, alewalds sport och hälsomässan, det var några år sedan. Där av lyckan att jag hittat Pure Acai igen.  

Acai-träd finns och odlas i hela Amazonasbassängen i översvämmade våtmarker tillsammans med annan magnifik flora och fauna. Bäret är en exotisk, regnskogsfrukt som vanligtvis förekommer och används i Brasilien för många olika ändamål.  

Rik på antioxidanter

Det här bäret är en riktig vitaminbomb, rik på antioxidanter och bekämpar därför radikalerna genom att fånga upp dem, neutralisera dem och rensa ut dem ur kroppen. Antioxidanter återställer enerigbalansen i kroppens celler och hjälper kroppen att hålla alla celler vitala. Genom detta förbättras cellernas förmåga att kämpa mot virus och bakterier. Acaibär innehåller stora mängder antioxidanter, upp mot 6 gånger så mycket som blåbär och 30 gånger så mycket som rödvin. Antioxidanter finns i flera olika former och det är framför allt antioxidanter av typen polyfenoler som förekommer i acaibär.

Pure Acai innehåller

Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin C, Vitamin E, järn, fettsyror Omega 3, Omega 6 och Omega 9 samt massor av fibrer och fullpropad med antioxidanter.

För bäst upptaget av näring i kroppen så rekommenderas att ta 1/5 – 1 dl av Pure Acai Juice på morgonen 20 -30 minuter innan du äter frukost, på fastande mage. Undvik koffeinhaltiga drycker direkt efter frukost och alkoholhaltiga drycker för bästa resultat. Pure Acai ger dig en uppiggande effekt varför det inte rekommenderas att dricka den innan du ska gå och lägga dig.

 

Fördelar men kan få med Pure Acai

-Ökad energi och styrka 

-Förstärkt mentalt fokus 

-Förbättrad syn 

-Ett stabilt blodsocker 

-Ett yngre utseende

-Balanserade kolesterolvärden

-Viktminskning

-Starkare hjärta

-Bättre immunförsvar

-Rening av kroppen från gifter

-Ökad sexlust

-Lindring av huvudvärk och migrän

-Atros

-Klimateriebesvär

Att drika acai kan man se som en investering i sig själv, en del dricker den som en kur och en del använder den regelbundet. Med älsklings bäret tillför du kroppen en av naturens bästa antioxidanter.