Inlägg

Drömmer du också om att bygga en pool.

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Ta ett morgondopp och starta dagen på bästa sätt.

 Vem drömmer inte om en alldeles egen hållbar pool, det gör jag. Önskar att jag hade byggt en pool till den här sommaren. Tänk så underbart det hade varit att kunna svalka sig i den nu, när vi äntligen har fått en sådan sommarvärme.

Kunna ta ett tidigt morgon dopp, väcka upp kroppen med mjuka rörelser i poolen. Bästa start på dagen hade det vart att få börja så i ett lugnt och mjukt tempo. Eller ett svalkande kvälls dopp efter en arbetsdag eller efter en löprunda. 

Allt är möjligt till nästa sommar har jag byggt en egen pool. Där kommer jag att kunna svalka mig och väcka upp kroppen och knoppen. Tänk att kunna ha ett eget poolparty med familj och vänner. Sitta vid poolkanten med något kallt och gott i glaset. Det är så kul att fantisera om hur det kommer bli när jag har en egen pool.

Du bestämmer hur din pool ska se ut.

När man väl har bestämt sig för att bygga en pool så väljer man den bästa från poolgiganten. Att kunna bygga sin egen hållbara pool låter väl helt underbart. Det fina är att poolen kan byggas i olika storlek både längd, bredd och djup.

Funderar du också på att bygga pool redan i höst eller nästa vår. Jag har kollat runt och fastnat för poolgiganten för de har den högsta kvalitet med bästa servicen. Det är ju  viktigt när man har bestämt sig för att bygga en hållbar pool.

Med rätt tillbehör så får du mer tid till annat.

Det fina är att det också finns pool tillbehör som  till exempel pool värmepumpar. Det gör ju att man kan hänga i pollen från tidig vår till sen höst inte behöva bada när det är kallt i vattnet. Det kan vara en bra ide att skaffa ett pool skydd till poolen. Ett pool skydd håller ju värmen  kvar och det ger ett extra skydd till poolen.  Man slipper att det hamna massa skräp i poolen, det är ju toppen eller hur.

Thermo NXT® – Thermopoolen är Sveriges mest sålda pool och mest hållbara poolen på marknaden idag.

Det var en itsy bitsy teenie weenie yellow polka dot bikini, en prickig baddräkt där midjan är bar.