Okategoriserade

Semester!

MERbehandlingar.

Inne på min andra semester vecka av tre hela veckors ledighet. Att kunna växla ner efter att haft högsta växeln i alldeles förlänge är en konst i sig. Jag har löste det med att  jobbat med MERbehanlingar (Massage, EFT & Reiki) halva dagar, varanan dag. Det känns som ett bra upplägg för mig, det ger ett lungn i kroppen när jag ger behanlingar.

Sommar kurs steg 1 & 2 i EFT.

Sista veckan på min semester kommer jag att gå en sommarkurs i EFT steg 1 & 2. Det blir repitetion på steg 1, gick den kursen i maj i år. Det har hänt så mycket härligt sen jag gick steg 1 kursen i EFT.

Har kunnat varit ute på morgon promenader varje morgon sen mitten på maj till idag. Det är en underbar känsla när man äntligen har blivit kompis med sin rygg igen. Ryggen började bråka hösten 2017 med muskelkramper, det har varit olidligt smärtsamt. På vägen har det tillkommit lite olyckor, där ryggen blivit mer utsatt igen.

Eftersom jag nu är tjurskallig av mig så har jag jobbat på ändå, det har inte alltid vart det bästa för mig och min kropp. Nu efter hand så förstår jag att det handlar om känslor som satt sig i min kropp. Det har lagrats på och fyllts på undet tiden. Livet är ju så, det händet saker som man inte kan styra över.

Med EFT har jag fått ett till verktyg att använda för mig och min hälsa.  Att jag sen kommer kunna jobba med det och bli bra på det, är ju bara helt fantastiskt underbart eller hur.

Äggmackan.

Att få vara i skogen och samla tankar och energi är en lyx, var där idag och i lördags. Passade på att plocka blåbär för att fylla frysen med, det är mitt älsklings bär. Så många hälsoeffekter man får av det blå bäret, fulla med antioxidanter är det med.

Att sitta på huk i skogen och plocka blåbär var flera år sen jag gjorde på grund av ryggen. Lycka nu när jag kan göra det igen, blir några till skogsbesök innan semestern är slut. 

Skälvklart var äggmackan med, smakar extra gott att fika utomhus. 

Tacksam är jag.