Inlägg

Att få bo på ett slott!

Sponsrat inlägg i samarbete med Sundbyholms slott

Jag skulle vilja bo på ett slott!

Sagoslott och prinsessa, vilken liten flicka har inte drömt om det? Va roligt det skulle vara att bo på ett riktigt slott. Inte själv såklart, men med familj eller vänner eller båda. Ett slott är tillräckligt stort för att rymma både familj och vänner om man ska bo där. Man skulle kunna få sin egen våning eller kanske sin helt egna flygel. Så härligt!

Då skulle jag också ha en fantastisk trädgård, så där som man ser på film. Perfekt klippta buskar och träd samt blommor i ala färger.

Ett slott är det inte många som har råd med, men man kan ju få drömma! Det man däremot kan göra är att åka en weekend eller en vecka och bo på ett slott. Sundbyholm Slott är otroligt fint, där skulle jag gärna ta en weekend. Jag känner igen det från tv också då de har spelat in svenska serier där.

Jag skulle ta med mig en väninna och ha en härlig helg där. Vi skulle gå på spa, gå ut och gå promenader i de fina naturområdena runtom slottet. Vi skulle också gå på spa och bara lyxa en hel helg! Nu när alla restriktioner är borta så tycker jag att man förtjänar att göra någonting riktigt lyxigt.

För er som har företag och anställda så är mitt tips att ha er konferense här. På Sundbyholm Slott finns det massor av aktiviteter, de kan också skapa temadagar och annat roligt för er konferens. Jag tror att ni skulle få bra anställda som arbetade hårt åt er efter en sådan upplevelse.

Om ni som jag drömmer om att ha ett slott så kanske en tur och några nätter här uppfyller er dröm, det skulle det göra för mig!