Inlägg

Vinter

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Mys i vintermörker

Vintern är en mysig årstid. Många tycker kanske att det är för kallt och jobbigt med alla kläder man måste ha på sig och de har i och för sig en poäng. Det är däremot så otroligt mysigt att vara inomhus på vintern, det kan man passa på att njuta utav.

Det finns mycket man kan göra på vintern. Åka skidor, skridskor, spark och släde. Om det finns snö det vill säga. Vi får hoppas att det blir mycket snö i år och att vi får en vit jul och att snön håller sig kvar länge.

I december brukar alla stressa inför julen. Det ska bakas pepparkakor, lussekatter och byggas pepparkakshus. Man ska handla alla julklappar och utöver det så är det många som jobbar mer än vanligt i december för att kunna vara lediga lite över julhelgen.

I år ligger inte julen så bra till för alla anställda, det är inte många som får extra dagar ledigt. Passa på att lyxa till det med några semesterdagar runt jul och nyår om du kan det. Man behöver oftast det efter julstressen.

Passa också på att ta det lite lugnt hemma. Det behöver inte städas, fejas och bakas hela december. Tänk på dig själv lite, lägg dig med en bok i soffan eller titta på någon bra julfilm.

Se till att få en extra härlig december med din partner. Den tid man har över är viktig att ägna åt varandra. Kryp ner mellan täckena och ha lite mys bara för er själva. Passa på att unna er det lilla extra med vuxenleksaker från Sinful. Låt december månad bli en härlig månad tillsammans. Undvik stressen och njut tillsammans av det mysiga att kunna vara inomhus utan dåligt samvete. Värm varandra när det är kallt utomhus, kan det bli bättre än så!