Inlägg

Naturlig hudvård

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Vilken hudvård använder du?

Jag tycker om att använda naturliga produkter som är bra för mig och för miljön och vår planet. Så tycker jag att alla borde tänka.

Att ha hemma

Det är mycket produkter vi använder så om alla tänker så vore det så mycket bättre för vår värld. De proukter jag tycker att man bör ha hemma i sitt badrumsskåp är rengöring, ögoncreme, dag och nattcreme. På sommaren ett solskydd och på den kalla vintern en klimatcreme som skyddar huden mot den kyla vi faktiskt har här i Sverige.

För kroppen en bodylotion, fotcreme och en handcreme. Om man vill lyxa till det lite extra kan man lägga till en scrub för kroppen också. Det är härligt att scrubba kroppen helt ren och sen lägga sig i ett varmt bad, speciellt på vintern.

Bra produkter

Jag gillar produkterna från Bioup som man hittar på Nordic Beauty Bar. Där hittar du även produkter för kroppen och håret samt smink. Allt du behöver för att fylla ditt badrum med bra naturliga och organiska produkter.

Nordic Beauty Bar jobbar också för kvinnors företagande och jag tycker om det konceptet. Jag vill gärna stötta andra kvinnor och deras företag, därför känns extra bra att handla mina produkter utav dem.

Nytt år Nya vanor

Jag brukar inte ge nått nyårslöfte, men jag tror ändå att 2022 ska vara det året då jag verkligen ska ta hand om mig själv. Se till att få bra rutiner när det gäller min hudvård och min kroppsvård. Verkligen ta hand om mig själv med produkter från topp till tå.

Håret

På Nordic Beauty Bar finns också produkter för håret som jag vill prova. Att ha ett fint välskött glänsande hår gör att man känner sig snyggare och det gör att man utstrålar mer självsäkerhet.

Det Lilla extra

Nu ska jag också satsta på det där lilla extra för mitt ansikte. en peeling och två ansiktsmasker. En fuktmask och en rengörande mask. En gång i veckan ska de användas. Tänk om man kunde ta en kväll i veckan bara för sig själv. Tappa upp ett bade, lägga en peeling och en ansiktsmask. Skrubba kroppen och fötterna och krypa ner i det varma badet. Vilken lyx!

Starta ditt nya år med hud och kroppsvård, unna dig en uppsättning av produkter från Nordic Beauty Bar och hjälp till att höja upp det kvinliga företagandet!