Okategoriserade

Nytt ÅR 2022

Nytt År Nya Möjligheter

Det är väl så man säger, hoppas ni fick ett fint nyårs firande. Jag jobbade först till kl tre, det var en rätt lugnt. Han med sånt som legat efter ett tag,  det känns bra att avsluta sista jobb dagen för 2021 så.

 Jag har på börjat mitt vision board för 2022, tänker att det ska vara klar till den 5/1. Sen kan man fylla på med mera önskningar under året. På mitt visions board för 2021 var det många önskningr som slog in, det är jag tacksam för. Det blir mer tydligt för mig så här, jag sätter upp den på min ytterdörr på insidan : ). Då ser jag den varje gång jag ska gå ut.

Det bästa sättet att komma närmare dina mål är att visualisera det du vill uppnå – därför är en vision board ett toppen verktyg för att bli mer framgångsrik.  När du visualiserar det liv du vill leva sänder du ut de vibbarna till din omgivning.

Det finns inget bra ord för vision board på svenska, men det är helt enkelt ett kollage av inspirerande bilder, ord och citat. Kollaget ska framkalla positiva känslor som får dig att må bra. Det viktiga är att du vågar drömma fritt och fantisera.

Nyårsafton firades med mina töser & Jacob det var jätte mysigt. Vi åt god mat och spelade spel, dansade och körde lite karioke. Sång är inte min starka sida, min yngsta dottern Nathalie är en blivande musikal artist. Till sommaren är hon färdig, blir tårögd när jag hör henne sjunga. 

Tolv slaget skålade vi in på Lindas & Jacobs balkong, det är en fantastisk utsikt där ifrån.

Önskar er alla ett kärleks fullt 2022.