Hälsoteer

Test posetivt

Testar posetivt på två hem test i söndags, i måndags lämnade jag ett PCR-test. Det tar 1-3 dagar att få svar på det testet, jag var inte själv där! Tror det kommer ta längre tid innan svaret kommer. Det känns som alla är sjuka just nu, jag har inte vart sjuk på nästan två år. 

Boostar mitt immunförsvar extra med ny kokt chaga ( sprängticka ). Det jag också tar för immunförsvaret är D-vitamin, pycnogenol, agaDA, oreganodroppar & echinaforce comp. Så jag hoppas på att bli frisk fort nu och få mina krafter tillbaka. Det är viktigt att boosta sig med bra mat, sömn, meditation och kosttillskott, kommer skriv mer om mina favavoriter här längre fram.

Chaga

Chaga, även känt som sprängticka, är en svamp som kommer från stammen på björkar, den är mycket näringsrik. Chaga är uppskattad för sitt näringsrika innehåll och är en riktig superkälla till flera vitaminer, mineraler och antioxidanter. Chagate är riktigt gott med en liten smak av vanilj.

Hemma gjord misosoppa blev dagens lunch, tänker att det ska stärka upp mig. Känner mig väldigt svag och orkelös i hela kroppen.

Det konstiga är att jag längtar efter tonfisk pizza & öl hela dagen i går, vaknade kl 4:00 imorsse av att jag var sugen på det! hahaha

Hoppas ni mår bra och tar hand om er.