Okategoriserade

Semester på Kreta

En semester vecka med dottern

Jag och Linda har varit på en semester tillsamman, har alldrig varit på Kreta tidigar. Kommer att åka tillbaka ev redan i höst nöjd nöjd nöjd. Vi hade frukostbuffe, det vet fantastisk gott allt var jätte fräscht och mycket att välja på. Mums mums.

Lunchen blev oftast lite enklare då vi hade middagsbuffe, den var enormt god och det fans mycket att välja på där med. Olika teman varje kväll, första dagarn åt vi mycket sen blev det mindre och mindre.

Det fanns också små goda efterätter mums mums igen. Vi tog långa morgonpromenade, det hans med gym och att springa på strandpromenaden. Åker man med PT så går det inta att fuska : ). Det är fatastiskt skönt att få röra på sig, älskar att starta dagen med en promenad och rörlighets övningar.

Poolen på hotellet var inte uppvärmd så det var kallt i vattnet, ännu kallare i havet, inget för badkrukor : ). Under veckan blev det varmare i vattnet, jag är ingen badkruka så det blev flera dopp för mig och Linda med.

Vackert tog den bilden när vi var på väg till gamlastan för lite shoping, vi passade på en fm när det var lite mulet. Det blev varmt att gå där ändå, men mysigt och många fina butiker. Vi hittade lite kläder och jag köpte ett par skor. 

Många välmående katter träffade vi på, den här var lite rolig i sitt pälsmönster. Vi kallade han för Ko-kissen.

Att se på solnedgången är väldigt rogivande, att vara vid havet är också meditativt för mig. Det blev lite reflektion över min framtid. Hur jag vill ha den framöver och hur jag ska ta hand om mig på bästa sätt.

Tacksam är jag