Okategoriserade

Tecken och Budsakap.

Vi får tecken och budskap till oss hela tiden. Det gäller att var uppmärksam när dem kommer till oss. Här är några som jag fått på mina promenader. När jag ser djur så läser jag alltid i Djurens språk Solöga.

Nässelfjäril 

Skapa en ny grund att utgå ifrån och lyckan och harmoni kommer att då att infinna sig.

“Din gåva är att skapa och bygga något nytt”

Djurens språk Solöga.

Humlan

Trotsa förutfattade meningar. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Din gåva är att allt är möjligt. Humlan ska ju egenligt alla aerodynamiska beräkningar inte kunna flyga, men det hindrar inte humlan. Den flyger ändå.

“Varför ska den begränsa sig, sa den till mig”

Djurens språk solöga.

Fjädrar

En fjäder kommer till dig av en anledning, det är ofta ett budskap från änglarna. När du ser den vill den visa dig att det är något du behöver tänka på eller göra. 

När du ser en fjäder, blunda och känn efter. Vad vill änglarna säga dig?