Okategoriserade

Poppcornkärnor – Prydnadsgräs.

Från popcornkärnor till prydnadsgräs, det måste jag prova. Satte popcornen den 11 juli, jag har inte gröna fingrar. Tänkte hur så svårt kan det vara, älskar sånt som man inte behöver hålla på att rensa hela tiden. Utan att det får växa fritt och sköter sig självt.

Den 19 juli ser det ut så här, kanse inte har den bästa jorden. Tyckte jag hällde på rikligt med popcorn ha ha, det har inte hänt något på mitten av sådden än.

Idag 28/7 gräset har växt men fortfarande inget på mitten, det har regnat i natt och på förmiddagen, nu kanske det tar fart. Kul att testa och billigt att fylla ut blomlådor/krukor med. Trots det fina vädret tror jag att popcorna har fått för lite sol. Kommer prova nästa år igen, sätta inne först och sen plantera ut popgräset. 

Popgräset är bara 17 dagar, det kanse sätter fart att växa så det knakar till slut.