Okategoriserade

Målarduk

Måla om målarduken

När målarduken inte fanns i rätt färg men rätt storlek, då får man måla om den. Passade på idag då solen är framme, enklare att göra det utomhus. Det har vart ett fantastiskt fint väder den här helgen, även om det blåste mycket igår.

Målarduk

Målar om den från svart till äggskalsvit, det är blir samma färg som väggen. Sen ska jag måla ett motiv på duken, vet ännu inte vad jag ska måla. Tänker ev måla tillsammans med döttrarna, det kanke bli ett riktigt konstvärk när vi är klara. Så smidigt att rolla på färgen, blev dock färg lite här och där och på mig. Kommer få måla på den en gång till, räkte inte med två gånger, det svarta lyser igenom.

En skön söndag där jag hunnit med sånt som skulle gjorts tidigar, kan vara timmen man fick extra idag.

Tacksam