Vitaminer med bär

Blue berry ögonvitamin från New Nordic

Blue berry ögonvitamin från New Nordic och dess fördelar

Blue berry ögonvitamin från New Nordic
Blue berry ögonvitamin från New Nordic

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic är ett svenskt kosttillskott som är baserat på blåbär, ögontröst och extrakt av stort sammetsblomster. Kosttillskottet är enligt tillverkaren framtaget för att bidra till att bibehålla normal synförmåga. Det innehåller även vitamin A och zink som är viktiga för synen.

Enligt tillverkaren kan Blue Berry ögonvitamin tas av veganer och är lämpligt för personer som vill bibehålla normal synförmåga. Kosttillskottet innehåller blåbär och ögontröst som bidrar till att bibehålla normal ögonhälsa. Dessutom innehåller det 10 mg lutein per dagsdos, vilket är en karotenoid som finns i gula fläcken i ögat och som är viktig för den centrala synen.

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic finns tillgängligt i olika förpackningsstorlekar och kan köpas på flera olika platser inklusive New Nordics officiella webbshop och apotek. Kosttillskottet har fått positiva recensioner från kunder och har blivit populärt bland personer som vill bibehålla normal synförmåga och ögonhälsa.

Vad är Blue berry ögonvitamin från New Nordic?

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic är ett svenskt kosttillskott som är baserat på blåbär, extrakt av stort sammetsblomster och ögontröst. Det innehåller även vitamin A och zink som bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Blue Berry innehåller även lutein som är viktigt för ögonhälsan.

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic är ett kosttillskott som är utformat för att hjälpa till att bibehålla normal synförmåga. Det är speciellt utformat för personer som har en ökad risk för synproblem såsom personer som arbetar med datorer under långa perioder eller personer som har en historia av ögonproblem i familjen.

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic innehåller en hög dos av blåbär, som är kända för sina antioxidativa egenskaper. Antioxidanter hjälper till att skydda cellerna i kroppen från skador som orsakas av fria radikaler. Det innehåller även ögontröst som har använts i århundraden för att hjälpa till att lindra ögonirritationer och stärka synen.

Blue Berry ögonvitamin från New Nordic är ett kosttillskott som är utformat för att hjälpa till att bibehålla normal synförmåga. Det är viktigt att notera att kosttillskott inte är en ersättning för en hälsosam och balanserad kost och livsstil. Det är alltid bäst att tala med en läkare eller hälsoexpert innan man börjar ta något kosttillskott.